Ellen ten Damme. (Foto: Danny Ellinger)
Ellen ten Damme. (Foto: Danny Ellinger)

Vliegende start van voorverkoop De Lievekamp

Algemeen 420 keer gelezen

OSS | Na het jubileumjaar is theater De Lievekamp vol enthousiasme op weg naar nóg meer diversiteit in haar programma, nóg meer groei en nóg meer beleving. Sinds de presentatie van het nieuwe aanbod op maandag 6 mei stroomden al duizenden bestellingen binnen. Het nieuwe seizoensmagazine van De Lievekamp werd dit jaar huis-aan-huis verspreid in de gemeente Oss en in Heesch.

Het Osse theater biedt komend seizoen meer dan 275 verschillende producties. Van concerten van populaire artiesten tot nieuwe dansgezelschappen en van kinderhelden tot theatrale smaaksensaties, voor ieder wat wils. Grote namen als Rowwen Hèze, Frans Bauer, Jandino Asporaat (in de rol van Judeska) en Sprookjesboom de Musical van Efteling Theaterproducties zijn naar verwachting erg populair. De vraag naar kaarten voor de nieuwste show van topentertainer Ellen ten Damme is ook dit jaar groot. Het Osse publiek omarmt het aantal tributes; het gaat hard met kaarten voor onder anderen The Roy Orbison Story en de Queen Experience. Maar ook is er veel belangstelling voor de regionale talenten zoals de TBL Musicalgroep, Internos en De Osse Opera.

Toewijzing
Iedereen kan via www.lievekamp.nl uit het totale aanbod een keuze maken. Tot maandag 27 mei zijn de kaarten te bestellen via de website of het bestelformulier. Vervolgens worden de kaarten door middel van loting en het BAS-systeem (Best Available Seat) toegewezen. De aanvragen met minimaal 5 voorstellingen (de TheaterBundel) worden als eerste behandeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant