Een eerdere editie van Heerlijk Heesch.
Een eerdere editie van Heerlijk Heesch.

Smaakvol ontspannen bij Heerlijk Heesch

Algemeen 907 keer gelezen

HEESCH | De Misse in Heesch zal op zaterdag 25 en zondag 26 mei weer het toneel zijn van een gezamenlijk evenement van ondernemers uit Heesch en nabije omgeving. Het grote succes van voorbije jaren heeft de organisatie vleugels gegeven en zij hebben ook dit jaar weer alles in het werk gesteld om er een gratis toegankelijk feest van te maken. En zoals de deelnemers zullen laten zien: voor elk wat wils.

Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de gezamenlijke deelnemers voorschotelen, dat kan tijdens Heerlijk Heesch. Dit jaar is het thema 'Smaakvol Ontspannen'. "Natuurlijk kun je elke dag van de week genieten van smaakvolle gerechten en overheerlijke dranken, maar dan moet je wel thuis eerst de keuze maken in welke keuken je zin hebt, welke sfeer past bij dat moment en je gezelschap en of muziek er ook nog een rol in speelt. Juist daarom is Heerlijk Heesch zo'n succes. Spontaan inpakken en wegwezen! Op het plein zelf is er tijd genoeg om te beslissen, want de ambiance stimuleert je ter plekke om op een smaakvolle ontdekkingsreis te gaan", aldus de organisatie.

Gratis entree
Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree. De deelnemers hebben inmiddels de koppen bij elkaar gestoken om te overleggen met welk gerecht en drankje zij je zullen verwennen. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. "Wie weet leiden muziek en het extra lekkere drankje tot een dansje en het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten."

Betaalsysteem
Vanaf de komende editie van Heerlijk Heesch wordt een gemakkelijke betaalmogelijkheid aangeboden. "Je kunt een betaalpas nemen waarop je een gewenst bedrag zet bij de kassa. Vervolgens kun je hiermee via een scanner contactloos betalen bij de restaurateurs en bars. Je kunt je saldo controleren op een saldochecker op het terrein. Ook kun je nog steeds kiezen voor munten.
Meer info op www.heerlijkheesch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant