Expositie 20-jarig jubileum van KunstfabriekOss in Ravenstein.
Expositie 20-jarig jubileum van KunstfabriekOss in Ravenstein.

Expositie 20-jarig jubileum van KunstfabriekOss in Ravenstein

Algemeen 145 keer gelezen

OSS | KunstfabriekOss bestaat 20 jaar en viert dat met een expositie in het Raadhuis van Ravenstein. Er is een jubileumexpositie van diverse technieken samengesteld.

KunstfabriekOss is een uniek en kleurrijk kunstatelier aan het Sint Barbaraplein 3. Kunstenaars met een verstandelijke- of meervoudige beperking vanaf 18 jaar krijgen hier de mogelijkheid hun creatieve talenten verder te ontwikkelen. Kunstenaars worden uitgedaagd zelf met ideeën te komen en deze, zoveel mogelijk, naar eigen inzicht te verwezenlijken. Dit kan onder andere door te werken met verschillende teken- en schildertechnieken, beeldhouwen, keramiek, textiel en papier-maché. Muziek en toneel behoren ook tot de mogelijkheid van expressie.

Samenwerken
KunstfabriekOss staat midden in de maatschappij en werkt graag met scholen en andere organisaties om samen plezier te beleven bij het maken van kunst in de ruimste zin van het woord. De expositie is tot en met 23 juni in het Raadhuis in Ravenstein te zien. Het Raadhuis is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant