Het eerste elftal van Maaskantse Boys.
Het eerste elftal van Maaskantse Boys.

Maaskantse Boys viert 75-jarig bestaan met feestweekend

Voetbal 455 keer gelezen

MAREN-KESSEL | Voetbalvereniging Maaskantse Boys bestaat 75 jaar en viert dat met een feestweekend. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zijn er allerlei activiteiten op het sportpark aan de Pastoor Roesweg 43 in Maren-Kessel.

De organisatie voor het feestweekend is al maanden aan de gang. "Als bestuur en jubileumcommissie zijn we al geruime tijd bezig met de voorbereidingen en we zijn nu bezig met de puntjes op de i te zetten. Wij hopen op een geslaagd feestweekend en dat velen de weg naar ons sportpark weten te vinden", laat voorzitter René van der Heijden weten op de website van Maaskantse Boys. Tijdens het weekend wordt er geld opgehaald voor Stichting ALS Nederland.
Aftrap
Wethouder Kees van Geffen verricht vrijdag om 19.00 uur de aftrap van een voetbalmarathon. De zomeravondteams en dames voetballen eerst en de herenteams komen voornamelijk tijdens de nachtelijke uren in actie. Zaterdagochtend is de jeugd aan de beurt en daarna is er een verzameltoernooi. Er zijn daarnaast diverse activiteiten. Zo is er om 19.30 uur een receptie voor genodigden, leden en oud-leden. Ook is er de traditionele seizoensafsluiting voor alle seniorenleden. Ook wordt de MKB-er van het jaar bekendgemaakt. De jeugd komt zaterdag in actie tijdens een penaltybokaal. Het slot is om 20.00 uur met de start van de feestavond voor leden, deelnemers en belangstellingen. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant