Het team van Jumbo Van Bergen Oss tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel
Het team van Jumbo Van Bergen Oss tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel

Jumbo Van Bergen opent 5 juni derde winkel in Oss

Zakelijk 3.357 keer gelezen

OSS | Jumbo Van Bergen opent op woensdag 5 juni om 9.00 uur op feestelijke wijze de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Kardinaal de Jongstraat in Oss. Zo is Jumbo Van Bergen op nóg meer plaatsen beschikbaar voor klanten.

De supermarkt aan de Kardinaal de Jongstraat 38 sloot op zaterdag 18 mei om 13.00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 5 juni verder te gaan als Jumbo winkel. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo van Bergen winkels aan de Vierhoeksingel en aan de Wolfskooi bij Winkelcentrum Ussen in Oss.

Trakteren
Tijdens de opening op 5 juni ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 9 juni). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Beleving
Ondernemer Marco van Bergen: "We zijn trots op de opening van onze derde Jumbo winkel in Oss. De winkel telt nu bijna 1.100 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zet het hele winkelteam zich in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden."

Vertrouwde gezichten
Van Bergen vervolgt: "De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Samen met dit team kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in deze mooie, nieuwe Jumbo winkel. We hebben uiteraard ook gekeken welke producten van het EMTÉ assortiment populair zijn. Daarom blijven onder andere de slagersgehaktbal en de chocoladebol bij Jumbo in het assortiment."

Versbereide producten
Klanten kunnen in de nieuwe winkel in de Kardinaal de Jongstraat terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. In de slagerij is veel aandacht voor mooie ambachtelijke producten. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant