Drukte in de zestien tijdens SSS'18 - Caesar
Drukte in de zestien tijdens SSS'18 - Caesar Foto Jeff Meijs

SSS'18 klopt tien van Caesar met 4-1 in verlenging

Voetbal 140 keer gelezen

OVERLOON – SSS'18 heeft de eerste ronde van de nacompetitie overleefd. Na 90 minuten was de stand 1-1 en een verlenging noodzakelijk. Twee maal Voesten, Joosten en Janssen waren verantwoordelijk voor de uiteindelijk 4-1 eindstand.

De ruststand op De Raaij was nog dubbelblank, SSS'18  trainer Ruud Vermeer beklaagde zich hierover: "We hadden gewoon onze mogelijkheden moeten benutten. Nu maak je de tegenstander sterk door niet te scoren." Tot overmaat van ramp kwamen de bezoekers uit Beek door een strafschop na rust ook nog eens op  0-1. SSS'18 doelman Massop mangelde Caesar aanvaller Huric waarna scheidsrechter Dragstra de bal op elf meter van Massop posteerde. Stefan Hagens gaf de Limburgers een 0-1 voorsprong. SSS'18 bleef 'volharden' in het missen van kansen waar Koen Voesten halverwege de tweede helft eindelijk de gelijkmaker binnen pofte.

Hitte
Caesar speelde inmiddels met tien man omdat de man van de gescoorde strafschop Hagens wegens een vermeende elleboogstoot het veld had moeten verlaten. Na 90 minuten stond het 1-1 en was er ondanks de verzengende hitte een verlenging noodzakelijk. Bij Caesar sloegen de zuurstofflessen al aardig in het rood. Koen Voesten, Bas Joosten en Wout Janssen brachten de eindstand op 4-1. Vermeer: "Niets mis mee en dik verdiend alleen jammer dat we het niet in een eerdere fase beslist hadden en het onszelf moeilijk maakten." Komend weekend (datum volgt) ontvang SSS'18 RealLunet uit Vught dat zaterdag V.V. Schaesberg in Landgraaf met 1-3 klopte.