Berrie Hoefnagel links in het blauwe shirt.
Berrie Hoefnagel links in het blauwe shirt.

Berrie Hoefnagel: 'SBV verdient het om te promoveren'

Voetbal 815 keer gelezen

HAREN | Promoveert SBV naar de vierde klasse? We zullen het komende maandag weten als de nacompetitiefinale tegen Hulsel wordt gespeeld. Verdediger Berrie Hoefnagel heeft geloof in de goede afloop. "We willen ons goede seizoen belonen met een promotie."

SBV deed lang samen met MEC'07 mee om de koppositie in de vijfde klasse D. Maar toen de Harenaren een mindere periode kregen, was het de ploeg uit Maurik die bleef winnen en uiteindelijk met overmacht kampioen werd. "Je kunt ons niet met MEC'07 vergelijken. Dat is een ploeg met echte uitblinkers. Wij hebben ook jongens die goed kunnen voetballen, maar moeten het vooral van keihard werken hebben", aldus Herpenaar Hoefnagel.

Supporters
De promotiewedstrijd leeft heel erg binnen bij de spelersgroep, maar ook in de rest van Haren. "We zijn bezig met het regelen van bussen voor onze supporters. Natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk steun, dat helpt ons alleen maar."

Hulsel
Hoefnagel -achterin op meerdere plekken inzetbaar- was afgelopen zondag aandachtig toeschouwer bij het duel tussen Ollandia en Hulsel, wat door een penaltyserie werd beslist. "Ollandia was voetballend gezien de betere ploeg. Hulsel kwam over als een degelijke groep met jongens die hard werken. Wat voor wedstrijd het gaat worden? Zo'n finale is altijd een wedstrijd op zich. Natuurlijk zullen er een aantal jongens zijn met wedstrijdspanning. We gaan in ieder geval vol voor de winst. We willen naar de vierde klasse. Als je het hele seizoen niet lager dan de tweede plaats hebt gestaan, dan verdien je dat ook."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant