Artiesten naar het Hoessenbosch Festival.
Artiesten naar het Hoessenbosch Festival.

Van landelijke toppers tot talent van eigen bodem op Hoessenbosch Festival

Algemeen 301 keer gelezen

BERGHEM | Het Hoessenbosch Festival gaat een groot feest worden. Het festival op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus heeft een gevarieerde line-up. De organisatie kan opnieuw vier nieuwe namen bekendmaken.

De bekendste van de vier is Dave Roelvink. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. De goede looks en het karakter van Dave blijven niet onopgemerkt in tv-land. In 2012 wordt hij op 18-jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is daarna te zien in verschillende televisieprogramma's. Wanneer de Roelvinkjes in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, maakt dat de bekendheid van Dave groter. Tijdens de serie komt hij er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt één van zijn grootste ambities. Medio april 2015 begon Dave met het draaien en dat bleek een gouden greep. Hij trok door het hele land en zelfs buiten de landgrenzen wordt hij warm onthaald door zijn fans. Dave is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar in Nederland en zijn populariteit groeit nog steeds enorm.

Laura Ross
Van Osse bodem komt Laura Ross. De altijd goedlachse, spontane en blonde zangeres is ontdekt in 2008 en sindsdien kruipt het muzikale bloed waar het niet gaan kan. Naast het brengen van covers wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuw en eigen repertoire. De nieuwe single 'Jij en ik' heeft het erg goed gedaan en ze zal snel weer met iets nieuws komen. Laura is klaar voor optredens in het hele land. Hoe groter het podium, hoe mooier.

The Allstarz
Het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond brengen The Allstarz samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

100% kutmuziek
Een mix van de foutste platen, hardste dansklappers en de lekkerste carnavalskneiters. De voorloper van het foute uur. Collega van de verruckte halbe stunde. "Voor service en garantie, zijn wij op vakantie…. Voor feest en plezier, zijn we er binnen een kwartier…."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant