Tennis.
Tennis.

Tennissen voor het goede doel bij T.V. De Broekhoek

Sport 297 keer gelezen

HEESCH | Tennisvereniging De Broekhoek in Heesch houdt vrijdag 28 juni een damesdubbeltoernooi: het CliniClowns Eendagstennistoernooi. Naast een sportieve en gezellige dag heeft het toernooi een belangrijke doelstelling: geld inzamelen voor het goede doel. Inschrijven kan tot en met 23 juni via www.toernooi.nl.

Als afsluiting van het toernooi vindt er een grote loterij plaats met veel prijzen. En dat alles met één hoofdmissie: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Stichting CliniClowns
"Voorgaande jaren hebben we al vele fantastische bijdrages kunnen schenken aan de CliniClowns. Dit dankzij alle sponsoren, de fanatieke deelnemers en de vrijwilligers die tijdens dit sportieve toernooi hun beste beentje voor hebben gezet. Dit jaar gaan we daar uiteraard ook weer voor. Maar dat niet alleen. Naast de CliniClowns willen we graag aan nog een lokaal goed doel een bijdrage schenken. Deelnemers mogen tijdens het toernooi laten weten welk goed doel zij een warm hart toedragen. Aan het eind van de wedstrijddag zal bekend worden gemaakt welk doel ook een bijdrage ontvangt", aldus de toernooicommissie. Mail voor meer informatie naar cliniclowns@tvdebroekhoek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant