Lilian Marijnissen.
Lilian Marijnissen.

Lilian Marijnissen te gast bij Titusavond bij TBL

Algemeen 435 keer gelezen

OSS | Het Titus Brandsmalyceum, locatie van Het Hooghuis, sluit de viering van 95 jaar TBL af met de Titusavond. Deze vindt vrijdag 21 juni om 20.00 uur plaats in De Binnenhof van het TBL aan de Molenstraat 30 in Oss.

De Titusavond omvat een aantal optredens, een College Tour en een feestelijke afsluiting met en hapje en een drankje. Tijdens deze avond is er een column door Martijn Vermast (docent geschiedenis), optredens door het schoolorkest, Marij van den Boom (docent zang in de masterclass Art) en de TBL musicalgroep en leest Pieter de Laat (docent levensbeschouwing) voor uit eigen poëzie over Titus Brandsma. De avond wordt gepresenteerd door Isa Schröder, leerling uit 6 vwo.

Lilian Marijnissen
Tussen de optredens door vindt er een College Tour plaats waarbij leerlingen vragen zullen stellen aan de gast van deze avond, Lilian Marijnissen. Ze is behalve fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer ook oud-leerling van het Titus Brandsmalyceum. Docent geschiedenis Peet Kappen zal het gesprek leiden. In het gesprek wordt zeker aandacht geschonken aan het gedachtegoed van Titus Brandsma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant