(Foto: Francis Arts)
(Foto: Francis Arts)

Herpinia hevelt veel jeugdspelers over

Voetbal 811 keer gelezen

HERPEN | De selectie van Herpinia gaat flink omlaag qua gemiddelde leeftijd. De nieuwe trainer Maarten Hendriks verwelkomt negen jeugdspelers in zijn selectie. Nik Arts -de laatste weken basisspeler bij het eerste elftal- blijft in de jeugd voetballen, maar het is niet uitgesloten dat hij zondagen opnieuw de kans gaat krijgen.

Tom van Zuijlen gaat lager voetballen. In de laatste wedstrijden van afgelopen seizoen speelden ook Leo Hopman en Mark van der Velden mee met het eerste, maar zij gaan weer terug naar hun eigen elftal.

De volledige selectie van Herpinia
Ivo van Aalst, Jesse van Boekel, Darren van Brakel, Bas van Casteren, Singha Cederhout, Jelco Danen, Dennis Derks, Robin Derks, Beau van Dieten, Mike van Dijk, Arian van Erp, Antal van Geffen, Joran van Geffen, Sam van Geffen, Rick van Griensven, Gijs van de Heuvel, Stef Heurkens, Julien van Hinthum, Mike Janssen, Jeroen van Leeuwen, Bjorn Manders, Harm Megens, Rowdy Megens, Wesley Megens, Wouter Nass, Willem van Ras, Job van Roosmalen, Luuk Rosmalen, Rubin Schoenmakers, Bas Siebers, Tim Siebers, Tom van Sonsbeek, Rick Staassen, Rob van Summeren, Niek Thijssen, Jorrit van de Ven, Timo de Veer, Nick Vogels, Jan-Willem van Zutven, Roy Wolfs, Anthony van Zuijlen en Luc van Zuijlen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant