Een garagedeur van Alutech.
Een garagedeur van Alutech.

Oss' bedrijf leverancier van Alutech: garagedeuren met volop gebruiksgemak

Zakelijk 1.177 keer gelezen

OSS | Een elektrisch aangedreven garagedeur biedt alleen maar voordelen. Zo is het een verfraaiing van het huis, zorgt het voor goede isolatie en is het bovendien veilig in gebruik en inbraakwerend. Het Osse bedrijf IdeeDeur is regiodealer van het kwalitatief hoogstaande Alutech. "Omdat ik rechtstreeks contact heb met de fabrikant, kan ik de deuren voordeliger aanbieden", aldus Aard van Heumen.

Van Heumen heeft een rijke ervaring op het gebied van elektrisch aangedreven sectionaaldeuren. Onlangs wisselde hij van A-merk en nu verkoopt en monteert hij deuren van Alutech. "Een zeer goed merk wat zich in positieve zin weet te onderscheiden van andere merken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit zeven verschillende kleuren, uit diverse optische designs, is er een geluidsarme motor, een roestvrijstaal beslag en bieden we 10 jaar garantie. Qua hoogte en breedte kunnen we aan (vrijwel) alle wensen voldoen. Qua gebruiksgemak staat Alutech ook aan de top. Als je kiest voor Alutech, kies je voor kwaliteit."

Snel schakelen
Zijn klanten zitten in Oss en omgeving, maar ook tot aan de Duitse grens weten mensen Van Heumen vaak te vinden. "Mijn klantenkring is heel divers. Als mensen geïnteresseerd zijn, kom ik vrijblijvend langs om de situatie te bekijken, de mogelijkheden aan te geven en desgewenst een professioneel advies te geven. We kunnen snel schakelen en zeer spoedig een gewenste deur leveren en monteren. Altijd gaan we voor de beste kwaliteit, maar mensen vinden het ook erg fijn dat we qua prijs interessant zijn."

Uitzonderlijke aandrijvingen
Geen sectionaaldeur van IdeeDeur, maar wel interesse in een elektrische aandrijving? Ook dan kun je contact opnemen met Van Heumen. "Bij welke kantel- of sectionaaldeur dan ook, we bieden een oplossing. Met een uitzonderlijke aandrijving zorgen we voor jarenlang gebruiksgemak." IdeeDeur is bereikbaar via (06) 10 50 20 36. Kijk ook op www.ideedeur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant