Lorenzo Pique scoorde de 0-1. (Archieffoto: Hans van der Poel)
Lorenzo Pique scoorde de 0-1. (Archieffoto: Hans van der Poel)

TOP Oss verliest van Excelsior; selectie nog erg krap

Voetbal 981 keer gelezen

DELDEN | TOP Oss speelde dinsdagavond tegen Excelsior de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De Rotterdammers waren in Delden met 3-1 te sterk. De uitslag zegt echter niets, want de selectie van Klaas Wels is verre van compleet.

Op dit moment heeft TOP Oss vijftien contractspelers. Directeur Peter Bijvelds gaat voor een selectie van 23 tot 25 man. TOP Oss wil onder andere een doelman vastleggen die de strijd aangaat met Ronald Koeman jr. Maar ook een spits en een aanvallende middenvelder staan op het verlanglijstje. Verder is de defensie dunbezet. Volop werk aan de winkel dus voor Bijvelds.

Proefspelers
Momenteel zijn er vijf spelers op proef in Oss. Liban Abdulahi en Karim Loukili trainen al een tijdje mee en hopen een contract af te dwingen. Afgelopen vrijdag kwamen de Nieuw-Zeelander Michael den Heijer (voormalig N.E.C.) en de Belg Milan Vanacker van Club Brugge op proef. Ook Levi Opdam traint mee. De rechtsback heeft een verleden bij Paris Saint-German en AZ. Komende zaterdag speelt TOP Oss in Oisterwijk tegen Willem II.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant