Aelmans Adviesgroep neemt Nipa Milieutechniek Oss voor helft over

Zakelijk 226 keer gelezen

OSS | De Aelmans Adviesgroep neemt het Osse bedrijf Nipa Milieutechniek voor de helft over. Naast Nipa Milieutechniek heeft Aelmans Adviesgroep de onderneming Archimil uit Asten overgenomen.  "Hiermee wordt een verdere uitbreiding en versterking gerealiseerd van zowel het milieu-team binnen de Aelmans Adviesgroep, als de teams van Archimil en Nipa Milieutechniek. Geografisch ontstaat - met een klantbediening vanuit zowel Voerendaal, Baexem, Asten als Oss - een mooie spreiding in Limburg en Brabant", meldt Aelmans Adviesgroep. De milieuteams van de bedrijven omvatten in totaal zo'n 35 medewerkers. 

De bedrijven zijn op vrijwel vergelijkbare werkterreinen actief, met name op bodemonderzoek en sanering. Door Archimil en Nipa Milieutechniek kunnen nu geotechniek en asbestinventarisaties uit eigen gelederen worden aangeboden, terwijl door Aelmans nu ook flora- en faunaonderzoeken en waterbodemonderzoeken kunnen worden aangeboden. Het is de bedoeling dat Aelmans haar belang in de beide bedrijven geleidelijk verder uitbouwt. De huidige directie van Archimil/Nipa, bestaande uit Olaf Duisters en Bas van den Bosch, blijft betrokken in de nieuwe samenwerking. 

Aelmans Adviesgroep 
Aelmans Adviesgroep is in 1990 opgericht door Jo Aelmans (58) en uitgegroeid tot een toonaangevende adviesorganisatie. In het bedrijf, met haar hoofdkantoor in Ubachsberg (Voerendaal), zijn ruim 100 medewerkers werkzaam verdeeld over meerdere advieskantoren in Limburg, Brabant en Gelderland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant