De opbouw van de achtbaan van de Osse kermis.
De opbouw van de achtbaan van de Osse kermis.

Opbouw kermis in volle gang; Dance Mix niet naar Oss

Algemeen 3.403 keer gelezen

OSS | Het is van donderdag 15 tot en met woensdag 21 augustus kermis in Oss. In totaal staan 78 attracties op de Heuvel, Eikenboomgaard, Terwaenen, Burchtplein, Burgwal en Wal. Er zijn in het centrum 22 grote attracties, 9 kinderattracties, 26 behendigheidsspelen en 21 foodzaken.

Met meerdere nieuwe attracties hoopt het kermisteam bezoekers te verrassen. Zo komen Zanzibar (spookhuis), de Fun-Factory en de World of the Living Dinosaurs voor het eerst naar Oss. "We zijn trots dat de exploitanten voor onze kermis kiezen. Er is toch sprake van serieuze concurrentie, maar ze komen graag naar Oss", aldus kermismeester Sander Steinvoort.

Afzegging
Een tegenvaller is dat de Dance Mix niet naar de Osse kermis komt. Onlangs zou de attractie voor het eerst worden opgebouwd in Eindhoven, maar dat bleek niet haalbaar. Daarna werd de hoop op Oss gevestigd, maar de Dance Mix functioneerde nog niet goed genoeg voor de keuring. "Pech voor ons en pech voor de exploitant", geeft Steinvoort op de Facebook-pagina van de Osse kermissen aan. "De exploitant heeft wel toegezegd volgend jaar naar onze kermis te komen."

Kermiskrant
Kijk voor meer nieuws over de Osse kermis en aantrekkelijke aanbiedingen in de Osse Kermiskrant die woensdag uitkomt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant