Afbeelding
Foto: Pieter van Leeuwen

Mountainbikeclub Oss houdt de MCO Zomer Trophy

Sport 209 keer gelezen

OSS | Mountainbikeclub Oss houdt zaterdag 31 augustus een landelijke jeugdwedstrijd. Op zondag 1 september is er een toertocht en een marathon met tijdsregistratie. De deelnemers rijden door De Maashorst.

Door heel Nederland vinden gedurende het jaar mountainbikewedstrijden plaats voor de jeugd. Mountainbikeclub Oss faciliteert al enige jaren één van deze wedstrijden van de landelijke jeugdcompetitie. "Deze wedstrijd op parcours De Witte Ruysheuvel zorgt elk jaar weer voor spanning en uitdaging voor de deelnemers. Niet alleen een leuke wedstrijd om aan deel te nemen, maar ook om naar te kijken", aldus een vrijwilliger van de Osse mountainbikeclub.

Marathon en toertocht
De start- en finishplaats voor de marathon is bij De Witte Ruysheuvel. Er kan gekozen worden voor de 70 of 120 kilometer. De route gaat voor 95 procent over onverharde paden. Om de marathon tot een goed einde te brengen zijn er voldoende verzorgingsposten langs de route aanwezig. Er is ook een toertocht van 45 kilometer. Meer informatie op www.mountainbikecluboss.nl of mail naar info@mountainbikecluboss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant