Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel

Osje van Verdienste voor Paul van den Heuvel

Sport 1.176 keer gelezen

LITH | Locoburgemeester Kees van Geffen reikte zaterdagavond een Osje van Verdienste uit aan Paul van den Heuvel. Hij ontving deze onderscheiding voor zijn 25-jarig jubileum en afscheid als organisator van de Osse Maasrace. De uitreiking vond plaats voorafgaand aan de Night Swim die om 20.30 uur begon in de Lithse Ham in Lith. 

Van den Heuvel is sinds 1973 lid van zwemvereniging Arethusa uit Oss. Sinds zijn 16e is hij behalve zwemmer ook actief als trainer, bestuurslid, voorzitter van de zwemcommissie, jurylid, tijdwaarnemer en starter. Daarnaast is hij de oprichter en een van de kartrekkers van de organisatie van de Osse Maasrace. De langebaanwedstrijd is diverse malen verhuisd naar een andere locatie, maar hij bleef altijd de constante factor met allerlei nieuwe ideeën. Zo heeft hij een zwemtocht voor het KWF georganiseerd en dit jaar wordt voor de eerste keer een Night Swim georganiseerd.

Waardering
Het Osje van Verdienste is één van de officiële onderscheidingen van de gemeente Oss om de inzet van personen voor de Osse gemeenschap te waarderen. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant