Sfeerbeeld van de Lithse kermis.
Sfeerbeeld van de Lithse kermis.

Lithse kermis met leuke attracties en gevarieerd muzikaal programma

Algemeen 1.352 keer gelezen

LITH | Het is weer bijna tijd voor de kermis in Lith. Van zaterdag 21 september tot en met dinsdag 24 september zullen diverse kermisattracties weer neerstrijken in het dorp aan de Maas. Zo zijn er onder andere een cakewalk, botsauto's en de rups te vinden, maar zijn er ook heerlijke kermisversnaperingen te verkrijgen en kan er trampoline gesprongen worden.

Horecagelegenheid Hertog Jan van Brabant aan het Marktplein heeft weer een afwisselend muzikaal programma in elkaar gezet. Zo zullen bij de Hertog Jan onder andere The All Stars, Jeffrey Heesen en Jeroen Post op het toneel verschijnen.

Café De Poot
Bij Café De Poot op de Lithse Dijk treden op vrijdag De Revuo's op en volgt op zaterdag Orkest Story, zondag Duo Sowieso, maandag One Women Band Natasja en wordt op dinsdag afgesloten met een verzoekparade. Beide muzikale programma's zijn te vinden op de Facebookpagina's van de gelegenheden.

Toekomst
De kermissen in de kleine kernen van de gemeente Oss staan onder druk. Ook in Lith zal de toekomst van de kermis de komende jaren spannend worden. Mochten er mensen zijn die mee willen denken over de toekomst van de kermissen, dan kunt u dit kenbaar maken bij de Dorpsraad van Lith. Bereikbaar via e-mailadres info@dorpsraadlith.nl. U wordt vervolgens op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant