De korfballers van DOT Oss.

DOT boekt knappe winst en klimt op ranglijst

Sport 262 keer gelezen

LEIDEN | Kv DOT boekte een knappe zege op het sterke KV Danaïden. De Osse korfballers wonnen met 15-20 en bezetten de tweede plaats.

DOT startte heel scherp. Twintig minuten lang waren de Ossenaren duidelijk te sterk en dat resulteerde in een 4-10 voorsprong. De ploeg uit Leiden wisselde vervolgens en kreeg meer controle. Met rust stond het 7-11 voor DOT. In de tweede helft werden de bezoekers echter slordiger. Danaïden profiteerde hiervan en trok de stand gelijk: 11-11. Vanaf dat moment werd DOT wakker en pakte het niveau van de eerste helft weer op. DOT maakte de kansen af en de spelers toonden veel beleving. De Ossenaren -waarbij Stefan Klokgieters debuteerde- won met 15-20. Volgende week gaat DOT naar het Veldhovense SDO.