Jan en Angela Kennes van Kennes Verhuurt.
Jan en Angela Kennes van Kennes Verhuurt.

Kennes Verhuurt viert 25-jarig bestaan van Osse vestiging

Zakelijk 1.115 keer gelezen

OSS | Kennes Verhuurt viert zaterdag 28 september het 25-jarig bestaan in Oss. Jan en Angela Kennes willen de trouwe klanten bedanken, maar ook leveranciers en personeelsleden. "Want zonder hen was het ons nooit gelukt om zo lang te bestaan", zegt het echtpaar.

Jan en Angela Kennes openden 25 jaar geleden de deuren aan de Spaanderstraat 24 in Oss. Uit marktonderzoek bleek dat ze daar de meeste potentie hadden om een onderneming in de verhuur van gereedschap en machines te starten. Zelf kwamen ze uit Udenhout, dus Oss was voor hen nog onbekend terrein. Na de start groeide het bedrijf snel. "We voelden ons snel thuis in Oss. Wat ons onder andere aansprak, was de ambitie van de gemeente Oss. Ze wilden grote bedrijven naar de stad halen. Ook goed voor ons, want we hebben ons altijd gericht op zowel zakelijke als particuliere klanten. En die klanten wisten al snel de weg naar ons bedrijf te vinden." De afstand tussen Udenhout en Oss bleek na een aantal jaren tegen te staan. Het echtpaar verhuisde naar Berghem en daar wonen ze nog steeds.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment van Kennes Verhuurt is zeer uitgebreid. Van hoogwerkers, aanhangwagens, steigers, boor- en breekmachines tot grondverzet- en tuinonderhoudmaterialen. Kijk voor het volledige overzicht op de website www.kennesverhuurt.nl. "We hebben altijd geïnvesteerd in nieuwe producten. De markt verandert en het is belangrijk om up-to-date te blijven. Bovendien heb je te maken met diverse seizoensgebonden machines. We hebben hier het complete pakket." Jan merkt wel dat de werkzaamheden enigszins zijn veranderd. "De regelgeving is behoorlijk aangescherpt. Alles moet volgens de arbowet gekeurd zijn."

Lees een uitgebreid artikel in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss.

Jan en Angela Kennes van Kennes Verhuurt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant