Pearle Opticiens Oss opent 27 september de deuren van de nieuwe winkel. (Foto: Brenda de Vries)
Pearle Opticiens Oss opent 27 september de deuren van de nieuwe winkel. (Foto: Brenda de Vries) Foto: BRENDA DE VRIES

Pearle Opticiens opent vrijdag 27 september vernieuwde winkel

Zakelijk 1.076 keer gelezen

OSS | Het is vrijdag 27 september feest bij Pearle Opticiens Oss. De winkel aan de Heuvelstraat 7 heeft een make-over gekregen en dat wordt gevierd. Het team nodigt daarom iedereen uit in de vernieuwde winkel. Er is een speciale openingsactie.

"De make-over van de winkel is prachtig geworden. We zijn dan ook supertrots", vertelt franchisenemer Leon Kemperman enthousiast. "Het team kan niet wachten de nieuwe inrichting aan onze klanten te laten zien." Aan de wanden van de winkel hangen de mooiste monturen in de nieuwste trends. Metalen frames in de subtiele kleuren van de Minimal collectie. Opvallend, geometrisch Get Active design. Prachtige, zacht getinte power pastels monturen en natuurlijk het karakteristieke retro vintage design. "Deze is een favoriet." Leon wijst naar een klassieke panto, met een gouden bridge als trendy twist. "Ook hebben we allerlei soorten dag- en maandlenzen."

De beste zorg voor je ogen
Toch is niet alles nieuw: alles draait volgens Kemperman nog steeds om de beste zorg voor je ogen. "We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden naar huis gaat met de juiste kijkoplossing. Het grote vaste klantenbestand laat zien dat het team er prima in slaagt hun klanten goed te adviseren." Hij vervolgt: "Luisteren is het allerbelangrijkste. Samen met de klant bekijken we de mogelijkheden; het model, het soort glas en de prijs. Een multifocale bril bijvoorbeeld heb je in oplopende kwaliteit, maar is sowieso voor iedereen even wennen. We bepalen met jou wat het beste bij jou past."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant