De Osse Zwemvierdaagse. (Archieffoto: Carina Romijnders-van Heck)
De Osse Zwemvierdaagse. (Archieffoto: Carina Romijnders-van Heck)

Leuk programma tijdens laatste Zwemvierdaagse

Algemeen 996 keer gelezen

OSS | Ook dit jaar wordt er door de Stichting Zwemvierdaagse Oss onder leiding van Luuk Meeuwsen en Martijn Romijnders de Zwemvierdaagse 2019 in het wedstrijdbad van het Golfbad Oss georganiseerd. Dit evenement in de herfstvakantie van 14 tot en met 18 oktober is voor iedereen die van zwemmen houdt.

Er zijn meerdere activiteiten, zoals clinics van diverse verenigingen. Onder andere korfbalvereniging DOT Oss is van de partij, net als Reddingsbrigade Oss en Arethusa. Ook is er dit jaar weer een gigantische waterstormbaan waar je leuke prijzen mee kan winnen.

Discozwemmen
Op vrijdagavond 18 oktober zal de Zwemvierdaagse zoals gewoonlijk worden afgesloten met het discozwemmen in het Golfbad. Iedereen met een Zwemvierdaagsekaart mag vier personen extra meenemen.

Laatste jaar
"Het discozwemmen heeft dit jaar wel een speciaal tintje. Het is het laatste jaar dat wij als Stichting Zwemvierdaagse Oss dit evenement zullen organiseren", aldus Meeuwsen en Romijnders. "Daarom doen we graag een oproep aan iedereen in Oss om toch dit evenement een keer mee te maken en mee te komen zwemmen. We willen de editie van dit jaar grootser dan ooit afsluiten."

Dank
Beide vrijwilligers willen veel mensen bedanken die hun steentje bij hebben gedragen aan de Zwemvierdaagse. "Graag willen wij iedereen bedanken die in het verleden ons heeft geholpen. Als zwemmer, als sponsor of gewoon als enthousiasteling. Ook zijn we erg blij met de inzet van alle leerlingen van Het Hooghuis, maatschappelijke stagiaires en natuurlijk alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit evenement elk jaar weer tot een succes te maken."
Meer informatie op de website
www.zwemvierdaagseoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant