Een eerdere editie van het Ruwaard Midzomerfestijn.
Een eerdere editie van het Ruwaard Midzomerfestijn.

Praat mee, doe mee en denk mee over de Osse wijk Ruwaard

Algemeen 422 keer gelezen

OSS | 'Ruwaard in gesprek' vindt zondag 27 oktober van 11.00 tot 15.00 uur plaats bij NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek. Het doel van dit initiatief is om de wijkbewoners te informeren over alle activiteiten die er in de wijk Ruwaard plaatsvinden. Daarnaast willen initiatiefnemers graag in gesprek gaan met bewoners om te horen wat zij ervaren en belangrijk vinden in de wijk.

Het is een wijkpresentatie op vier 'pleinen'. Bezoekers kunnen zich onder ander melden op het projectenplein. Daar kunnen ze zien en bespreken hoe een vernieuwende aanpak van problemen leidt tot een socialere wijk. Op het onderwijs- en opvoedingsplein kunnen mensen praten over onderwijsvormen, opvoeden en mogelijkheden voor hulp hierbij. Bij het actieve bewonersplein is het mogelijk om kennis te maken met vrijwilligersprojecten van mensen uit de Ruwaard. Er is ook een samenwerkingsplein. Meer informatie via ruwaard.in.gesprek@gmail.com.

Midzomerfestijn
'Ruwaard in gesprek' zou eigenlijk plaatsvinden tijdens het Midzomerfestijn, maar dat evenement werd afgelast vanwege de warmte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant