Kookboek Tafels vol Liefde.
Kookboek Tafels vol Liefde.

Thuis in Oss brengt kookboek uit: Tafels vol Liefde

Algemeen 413 keer gelezen

OSS | Ongeveer een jaar geleden kwamen vrijwilligers Manjo van Boxtel en Kitty Schaap met het idee om een kookboek te schrijven over Ossenaren die elders hun roots hebben. "Daar hoefden we niet lang over na te denken; wat een geweldig goed plan. Want als er iets is wat mensen verbindt, dan is het samen eten. We hebben het idee direct omarmd", aldus Angelo Schuurmans van Stichting Thuis in Oss.

Inmiddels zijn we een jaar verder en is het kookboek een feit. Tafels vol Liefde heet het. "Een prachtig boek, we zijn er hartstikke trots op. Het is een bonte verzameling van 27 heerlijke recepten en persoonlijke verhalen van Ossenaren uit alle windstreken. Tafels vol Liefde is een boek vol verrassingen, maar ook een boek van herkenning. Want iedereen kent ze, die gerechten die je bij speciale gelegenheden eet; van die 'evergreens' die je altijd weer graag op tafel zet of ziet. Gerechten die je dat speciale thuisgevoel geven. Gerechten die je eet samen met de mensen van wie je houdt. Niet voor niets heet ons kookboek Tafels vol liefde…"

Meer informatie
Tafels vol Liefde kost 14,95 euro en is vanaf 9 november verkrijgbaar bij Boekhandel Derijks in Oss. Tafels vol Liefde is in beperkte oplage gedrukt. Een exemplaar reserveren kan via de website www.thuisinoss.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant