Rasti Rostelli.
Rasti Rostelli.

Win kaarten voor show meesterhypnotiseur Rasti Rostelli

Algemeen 882 keer gelezen

Met meer dan 35 jaar ervaring in hypnose & telepathie trekt Roland van den Berg onder de naam Rasti Rostelli volle zalen met zijn telepathie- en hypnoseshows. Wellicht kent u hem nog van verschillende tv-shows of misschien bent u bij een van zijn vele shows aanwezig geweest. In de loop der jaren heeft hij ruim 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels ruim 800.000 mensen die vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht.

Na een korte pauze zal Rasti Rostelli met zijn nieuwe hypnose- en telepathieshow iedereen opnieuw verbazen. 'De fascinatie van het ontastbare' is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren. Rasti Rostelli zal bijvoorbeeld demonstreren hoe hij zich laat blinddoeken door iemand uit het publiek en, zonder dat hij iets kan zien, zal hij met twee scherpe messen de twee citroenen lokaliseren die op de ogen liggen van een vrijwilliger uit het publiek. Deze vrijwilliger mag zich overal in de zaal naartoe verplaatsen en door de energetische krachten te voelen kan hij deze citroenen aan zijn scherpe messen rijgen. Tijdens de show laat hij zien wat er vooral allemaal mogelijk is onder hypnose. Iedereen die wil kan zich melden op het podium en hypnose zelf ervaren. Onder begeleiding van meditatieve muziek zullen de vrijwilligers naar een vlam staren en in een diepe trance raken waar ze alleen uit ontwaken als hij hen in hun ogen blaast.
 
Win kaarten
Rasti Rostelli geeft op vrijdag 22 november een show in De Kentering in Rosmalen. Weekblad Regio Oss mag 10x2 entreekaarten weggeven. Stuur daarvoor voor vrijdag 15 november een mail naar actie@weekbladregiooss.nl en laat weten waarom jij graag naar de show wil. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant