Afbeelding

Bouw eerste woningen Lith-Oost van start

Wonen 91 keer gelezen
LITH - De bouwhekken zijn geplaatst en de bouw van de eerste vier woningen in het plan Lith-Oost kan van start. Het gaat om een twee tweekappers, een vrijstaand woonhuis en een semibungalow.

[image=270354]

In aansluiting op dit succes gaat de makelaar op 5 april (tijdens de NVM open huizenroute) in het informatiecentrum op de bouwlocatie in gesprek met geïnteresseerden in wonen in Lith-Oost. Zo wordt er uitleg gegeven over de energieneutrale woningen. Allemaal met standaard drielaags glas, zonnegas-cv-ketel, overal vloerverwarming, hoogwaardig geïsoleerde wanden, daken en vloeren en pv-cellen in de meest moderne vorm. Er is voor bijna iedere portemonnee een bereikbare energieneutrale woning mogelijk. De prijzen beginnen op dit moment bij 180.000 euro vrij op naam. Bij een eerste koopwoning is wellicht een Starterslening een mogelijkheid, waarbij tot 35.000 euro rentevrij geleend kan worden.

Informatie
Meer weten over de mogelijkheden in Lith Oost? Neem contact op met Cheizoo makelaardij via (0412) 40 51 79 of kijk op www.lith-oost.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant