Afbeelding

Wilbertoord Pakt Uut: ongekend evenement

Kunst en cultuur 87 keer gelezen
WILBERTOORD | Nog meer dan alle voorgaande edities was Wilbertoord Pakt Uut 2015 een groot succes. Niet alleen het weer overtrof alle verwachtingen, ook het enthousiasme van de vele deelnemers en bezoekers was overweldigend. De leden van organiserende vereniging de Peeltuffers zijn op dit moment, samen met de vele vrijwilligers, volop aan het nagenieten.

[image=314662]

Vanaf het voorgloeibal voor de camping gasten op vrijdag avond, de spetterende feestavond op zaterdagavond tot en met het OUTDOOR ROCK spektakel en krattenstapelen op zondag, het was één groot feest.
Wilbertoord Pakt Uut 2015 verliep volgens de organisatie gesmeerd. Zowel de inzet van vrijwilligers tijdens het opbouwen, de vele hulp van deelnemers, gecombineerd met een goede taakverdeling zijn hiervan de oorzaak. Natuurlijk hebben de enthousiaste bezoekers hier ook enorm aan bijgedragen.

Perfecte mix
Traditiegetrouw vielen de spectaculaire attracties zoals; zwarte cross, helikoptervluchten, kinderspektakel en de mini-quads bij zowel de jongere als oudere bezoekers in de smaak. Ook in 2015 bleek de combinatie feestavond, oldtimers, motorisch geweld, camping, terrassen met live muziek, kermisattracties en handelsmarkten, de perfecte mix voor dit bijzondere festival in Wilbertoord.
Meer informatie via
http://www.wilbertoordpaktuut.nl .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant