Afbeelding

Tal van activiteiten rond Mookse kermis

Kunst en cultuur 56 keer gelezen
MOOK | Van woensdag 26 augustus tot en met zondag 30 augustus is er weer kermis op het Raadhuisplein in Mook. De kermisweek eindigt met een absoluut hoogtepunt op zondag 30 augustus. Dan wordt de kermis gecombineerd met een braderie en een concert.

[image=295997]

In een goede onderlinge samenwerking wordt door de Mookse Stichting S.I.E.M. (Stichting Internationale Evenementen Mook) op diezelfde zondag weer een mosselparty georganiseerd. De mosselen worden aangevoerd met historische boten. Aan de Maaskade is er een waar culinair festijn. Op de zondag starten alle activiteiten rond 13.00 uur.

Kermisconcert
Harmonie Erica heeft het initiatief genomen om op diezelfde zondag een muzikale bijdrage te leveren aan de feestvreugde. Voorafgaande aan het festijn van de kermis, de braderie en de mosselparty wordt, na een korte rondgang door het dorp, een kermisconcert gegeven. De aanvang van het concert van Harmonie Erica zal rond 12.45 uur plaatsvinden. Na afloop van het concert zal het Mookse college van Burgemeester en Wethouders rond 13.00 uur voor de liefhebbers oliebollen uitdelen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant