Afbeelding

Tweede editie van Jumbo Diner Weken

Algemeen 1.273 keer gelezen
OSS - Voor het tweede jaar op rij kunnen klanten van Jumbo in Oss sparen voor een tweede menu gratis bij deelnemende Osse restaurants tijdens de Jumbo Diner Weken. Buitengewoon, City Hotel, Gossimijne en De Ontmoeting zorgen tot en met 27 september voor mooie gevarieerde menu's, speciaal voor deze gastronomische actie. "Alle deelnemende restaurants zijn super enthousiast en gaan ervan uit dat het succes van de eerste editie wordt geevenaard of wordt overtroffen", vertelt Marco van Bergen.

[image=312306]

Hij vervolgt: "Duizenden mensen uit Oss en omgeving hebben vorig jaar kunnen genieten van mooie menu's. De variatie in restaurants die meedoen aan de Jumbo Diner Weken is de kracht achter deze smakelijke actie. Het aantal positieve reacties dat we vorig jaar hebben gekregen van onze klanten was overweldigend. Vandaar dat we niet lang hoefden na te denken om de actie deze maanden te herhalen." Net als vorig jaar geeft een volle stempelkaart (slechts 50 euro aan boodschappen) recht op het tweede menu gratis bij een van de deelnemende restaurants. Van Bergen: "De invulling die de restaurants aan het menu geven is volledig aan hun eigen creativiteit, dat maakt de actie zo leuk. Trouwe Jumbo klanten hebben op die manier de mogelijkheid om bij alle restaurants gebruik te maken van deze geweldige actie." De actie loopt tot en met 27 september. Na 1 september worden er geen stempels meer uitgegeven. Liefhebbers hebben dan nog vier weken om spaarkaarten te verzilveren. Lettend op de gigantische belangstelling wordt klanten geadviseerd tijdig te reserveren. Zeker de weekenden zullen zeer snel vol zitten!

Kruisbestuiving
Erwin van Roosmalen, eigenaar van restaurant Buitengewoon in de Kerkstraat in Oss is enthousiast over de actie. "In eerste instantie is het een superleuke actie, maar nog belangrijker is de kruisbestuiving die je ermee realiseert. We zijn allemaal ondernemers en de Jumbo Diner Weken bewijzen maar weer eens dat samenwerken loont. De verwachting is dat we zeer drukke Jumbo Diner Weken krijgen. We hebben ons goed voorbereid met een verrassend keuzemenu voor onze 'Jumbogasten' waarbij ze kunnen kiezen uit vis, vlees of vegetarisch."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant