Afbeelding

Karel de Kok viert Verjaardag van Sint

Kunst en cultuur 30 keer gelezen
VEGHEL – Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien vieren op 30 november de verjaardag van Sinterklaas. De drie spelen een humoristische en muzikale voorstelling. Dat maakt het stuk een echte ‘kinderklucht’.

[image=294194]

Het verhaal gaat over het bezoek van Sinterklaas aan zijn goede vriend Koning Klaagmaarniet. “Het kasteelpersoneel heeft zich voorgenomen om de Sint dit jaar eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt dit maal zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots vreemde dingen gebeuren in het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig?”, luidt het verhaal. Na afloop van de voorstelling kunnen bezoekers de hoofdrolspelers, Sinterklaas en alle pieten ontmoeten.
De voorstelling begint 30 november om 14.30 uur. Kaarten kosten tien euro en zijn te koop via www.blauwekei.nl en telefonisch via (04 13) 34 25 55.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant