Afbeelding

Sneakers is trendvolgend

Algemeen 82 keer gelezen
Peter van Lieshout van Opera Men aan de Kerkstraat in Oss en Opera Vrijetijdskleding aan de Heuvel heeft begin dit jaar samen met zijn zakenpartner Johan de Loijer de deuren van schoenenzaak Sneakers aan de Heuvelstraat 2 in Oss geopend. Voorheen zat Kippie hier gevestigd.

[image=231463]

Peter en Johan zijn naar eigen zeggen in een nieuw avontuur gestapt. Het plan speelde echter al langer. ”We hebben een jaar geleden het plan opgevat om een Sneakers winkel te openen in Oss. Voor Johan is Sneakers geen vreemd concept, als financieel directeur van Rikon Holding waaronder Sneakers valt. Op termijn willen we de formule uitbrei-den in de rest van de regio”, vertelt Peter van Lieshout.

Formule Sneakers
De formule bestaat al een aantal jaar en kent inmiddels 42 vestigingen. De formule Sneakers is bestemd voor een jonge doelgroep van 8 tot 38 jaar en voert onder andere de Adidas, Puma, Nike en Vans. ”Je moet denken aan de meer modische lijnen van de diverse merkschoenen. Sneakers is ontzettend trendvolgend.”

Uitdaging
Van Lieshout: “Schoenen waren voor mij een compleet nieuw product. Daar wilde ik alles over weten. Het is ontzet-tend leuk en het is een prima aanvulling op de kleding die ik in beide winkels verkoop.” Van crisis en negatieve gelui-den willen Van Lieshout en De Loijer niet weten. “Schouders eronder. Hard werken en positief ingesteld blijven. En daar hoort af en toe een gokje bij, stilstaan is geen optie. We zijn geen mannen die snel de koppen in het zand ste-ken”, besluit hij. Nieuwsgierig naar de nieuwe zaak? Kijk op sneakers.nl voor een eerste impressie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant