Afbeelding

Mooiland rond bouwplan in Zeeland af

Wonen 96 keer gelezen
ZEELAND – Mooiland heeft haar nieuwbouwproject aan het Burgerveld in Zeeland afgerond. Deze woningen liggen op loopafstand van het centrum in Zeeland, dichtbij het landschapspark Maashorst. Vandaag ontvangen de laatste huurders hun sleutel.

[image=265001]

In het project Burgerveld zijn de woningen verdeeld over drie blokken van vier, vijf of zes woningen. Drie kopwoningen met een opvallende entree hebben een dominante uitstraling gericht op de doorgaande straat. Architectenburo Koos van Lith uit Nijmegen ontwierp het plan. Bouwbedrijf Van Herpen BV verzorgde de bouw. Judith Peters, woonconsulent bij Mooiland: ‘De bewoners zijn enthousiast over de gelijkvloerse voorzieningen en de ruimte in de woning.’
In mei leverde Mooiland reeds 24 huurappartementen op aan de Vlasroot in Zeeland. Zo zijn er in totaal dit jaar 39 nieuwbouwwoningen door Mooiland in Zeeland opgeleverd.
Gedurende de afgelopen drie jaren bouwde de woningcorporatie bijna 600 nieuwe woningen in de regio Noordoost-Brabant. Dit jaar zijn extra inspanningen verricht om zoveel mogelijk projecten binnen 2013 te starten en af te ronden. Project Burgerveld is er daar één van.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant