Afbeelding

Benoeming directeur Services bij ROC

Onderwijs 155 keer gelezen
VEGHEL/OSS - Ernest van Wijk is binnen ROC De Leijgraaf benoemd tot directeur Services. Met ingang van 1 januari is hij verantwoordelijk voor de inrichting van de afdelingen Informatiemanagement Huisvesting en Facilitaire Zaken, HRM en Onderwijsontwikkeling.

[image=263874]

Als directeur Services wachten Van Wijk enkele uitdagingen. Hij gaat onder andere integraal management bij de onderwijsdirecteuren stimuleren. Bovendien is het bevorderen van de communicatie tussen directeuren, onderwijsmanagers en onderwijsteams een van zijn taken en passende ondersteuning bieden vanuit de afdeling Services. Verder blijven de marketing- en communicatieactiviteiten van De Leijgraaf onder zijn hoede.
De functie directeur Services is ontstaan vanuit de verdere professionalisering van de organisatie van De Leijgraaf. De bedrijfsopleidingen zijn onderdeel geworden van de reguliere onderwijsteams. Hiermee verankert ROC de Leijgraaf de opgedane kennis en ervaring direct in de praktijk.
Van Wijk maakt in zijn nieuwe functie gebruik van de ervaring die hij heeft opgedaan als directeur Marketing, Verkoop en Communicatie en als afdelingsdirecteur Mens en Maatschappij a.i.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant