Afbeelding

Start bouw CPO project De Beemd

Wonen 148 keer gelezen
HEESCH – Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen is gestart met de realisatie van acht woningen in CPO project De Beemd in Heesch. Om deze gebeurtenis te vieren heeft wethouder Van der Pas in het bijzijn van de toekomstige bewoners donderdag de eerste steen gelegd.

[image=216853]

Naar dit moment werd lang uitgekeken door de leden van de CPO vereniging omdat er een lange voorbereidingstijd aan vooraf is gegaan, waarbij alle kopers veel inbreng hebben gehad. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, een kopersvereniging treedt daarbij zelf op als projectontwikkelaar. Samen met hun CPO adviseur en met de architect heeft CPO vereniging De Beemd zelf hun toekomstige woningen ontwikkeld en ontworpen. Dit is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Noord-Brabant welke gebruikt is om kosten in de voorbereiding te betalen.

Verwachting
Dankzij de goede wisselwerking tussen CPO vereniging De Beemd en de gemeente Bernheze is de groep die aan het project gestart is nagenoeg bij elkaar gebleven. Na de aanbesteding, het afgeven van de omgevingsvergunning, de definitieve contractvorming en het leveren van de grond door de gemeente is onlangs gestart met de bouw. De verwachting is dat de woningen voor de zomervakantie van 2013 worden opgeleverd

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant