Afbeelding

Knotsgekke typetjes op Crazy Kids Disco

Centrum 98 keer gelezen
OSS - Tijdens Winterland Oss kunnen kids vanaf zes jaar genieten van een leuke woensdagmiddag tijdens de Crazy Kids Disco. "De kinderen kunnen de hele middag gezellig meedoen maar ook gewoon binnenlopen en weer gaan als ze dat willen zolang de ouders van de kinderen er bij blijven en gezellig mee doen", vertelt een van de organisatoren Sarah Gijsbertsen (18). De gratis Crazy Kids Disco vindt op 28 december en 4 januari van 14.00 tot 17.00 uur plaats in de lounge.

[image=198294]

De woensdagmiddag begint met een show met daarin drie knotsgekke typetjes. Ze worden vertolkt door Gijsbertsen en haar 'collega's' Frenk van Casteren en Tom van Geloven. Daarna gaan de kinderen aan de slag met een knutselwerkje. "Ze mogen shirtjes maken met glitters en stiften. Deze kunnen de kinderen dragen tijdens de disco. Daarnaast maken ze kettingen met discoballetjes." Na het knutselen kunnen de kinderen een dansje instuderen, waarna ze de boel op stelten zetten tijdens de disco. Onder andere de hits van K3 zullen dan worden gedraaid.

Verbinden
Gijsbertsen is eerstejaars mbo-leerling Toerisme & Recreatie aan ROC de Leijgraaf in Oss. Ruim een maand geleden deed Bob Walters, commissielid van Winterland Oss, aan deze school een oproep. "Hij was op zoek naar leerlingen die graag iets wilden organiseren op Winterland Oss. Frenk, Tom en ik waren meteen enthousiast. Het staat ook heel erg goed op je cv als je een dergelijk evenement organiseert." Tijdens de voorbereidingen van de Crazy Kids Disco heeft zij al veel geleerd. "Op school heb ik alleen op papier evenementen georganiseerd. Nu kan ik al mijn kennis toepassen in dit project. Wij mogen alles zelf organiseren, van de muziek tot aan de aankleding. Het is leuk om kinderen het naar de zin te maken en dat gaat zeker gebeuren tijdens de Crazy Kids Disco."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant