Afbeelding

'Marktplaatsband' op Winterland Oss

Centrum 82 keer gelezen
OSS - Winterland Oss gaat woensdag 14 december van start. In het eerste weekend, op zaterdag 17 december staat Get The Groove op het programma. Om 20.00 uur gaat de tijd terug in het Paviljoen naar de jaren '70, '80 en '90. De entree is gratis. Kliknieuws sprak de drummer van de band.

[image=198282]

Drummer Keesjan van Hal is enthousiast. "We gaan er een gezellig feestje van maken en nemen de bezoekers van Winterland Oss mee terug in de tijd, naar de jaren zeventig, tachtig en negentig."

Marktplaats
De gitarist en bassist van Get The Groove speelden aanvankelijk in een rockband en wilden eens wat anders. Ze besloten in 2009 een advertentie op Marktplaats te zetten om nieuwe bandleden te werven. Dit keer moest het een soul, funk en discoformatie worden. Drummer Keesjan reageerde op die advertentie. "Wij zijn eigenlijk een marktplaatsband. We kwamen met zijn allen in de kroeg bij elkaar en het klikte goed. We zijn inmiddels volwassen geworden. Nu repeteren we iedere woensdagmiddag in Popkollektief Oss. Bestaande nummers worden herhaald, nieuwe nummers worden in de grondverf gezet. Op Winterland presenteren we drie sets. De tracklist is al klaar. Die bestaat uit dansbare muziek, zoals het nummer Hot shot van Karen Young", zegt Keesjan. Hij drumde eerder bij rock- en skabands. "Eerst dacht ik dat disco wel makkelijk was om te spelen. Maar dat viel toch niet mee. Het is voor mij weer een nieuwe uitdaging. Het is in ieder geval lekkere muziek om op te dansen: het creëert meteen gezelligheid."


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant