Afbeelding

Verkoopmanifestatie ’t Reut

Wonen 84 keer gelezen
OSS - Terwijl de eerste bewoners van ’t Reut deze maand hun woningen betrekken, start de voorverkoop van fase 2. In het kader van deze nieuwe fase organiseert Bouwbedrijf Gebr. van der Heijden in samenwerking met Van der Krabben Makelaardij een verkoopmanifestatie op de bouwplaats. Geïnteresseerden ontvangen hier niet alleen uitgebreide informatie over ’t Reut, ook is er de mogelijkheid om modelwoningen te bezichtigen.

De manifestatie heeft plaats op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 14.00 uur op de bouwplaats. Aanmelden hiervoor is niet nodig; geïnteresseerden zijn welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. Eén van de woningen type Pinksterbloem dient als ’ontvangstwoning’, waar medewerkers vertellen over ’t Reut in het algemeen en informeren over de woningen, inclusief tekeningen, brochures en prijsinformatie. De afslag is te vinden aan de Julianastraat in Berghem, ter hoogte van de Spaanderstraat.

[image=92932]

Inschrijven
Er is ook een directe mogelijkheid tot inschrijven. Daarmee schrijft u zich vrijblijvend in voor de loting. Dat is gebruikelijk bij woningen waar een grote interesse naar is. Naar verwachting vindt de loting plaats in april. Voor meer informatie, ook over de gefaseerde aanpak van het woonrijp maken: www.woneninhetreut.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant