Afbeelding

Kopen voor de prijs van huren?

Wonen 150 keer gelezen
OSS - Wethouder Jules Iding opent zaterdag 28 maart om 13.00 uur, met een officiële starthandeling, de verkoop van de 28 trendy appartementen project Marius, Wonen4U. De appartementen verrijzen op de locatie van de voormalige Riemersma garage op de hoek van de Professor Regoutstraat en Marius de Langestraat in Oss.

[image=93408]

Hendriks Projectontwikkeling ontwikkelt dit eigentijdse woongebouw. Op deze locatie, niet ver van het gezellige centrum van Oss, zullen 28 comfortabele twee- en driekamerappartementen worden gerealiseerd. Het gebouw is fraai van architectuur en ruim van opzet. Voorzien van alle gemakken en het merendeel beschikt over een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage onder het gebouw.

Loungeruimte
Het complex beschikt over een gezamenlijke loungeruimte, waarvan de bewoners de uiteindelijke inrichting zelf bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een internetruimte, werkruimte of een loungeruimte. Zaterdag worden belangstellenden geïnformeerd over tal van speciale financieringsproducten, speciaal voor starters op de woningmarkt. Snelle beslissers ontvangen een uniek aanbod, op 28 maart wordt hier meer informatie over verstrekt en tevens kan iedereen de modelwoning bezichtigen. Een trendy appartement met gezamenlijke ruimte kopen voor de prijs van huren! Interesse? Kijk dan op www.mariusoss.nl of neem contact op met Van den Heuvel Makelaars, tel. (0412) 40 50 22.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant