Afbeelding

Nieuwe naam en huisstijl voor Bato

Wonen 252 keer gelezen
OSS – Bato heeft afscheid genomen van haar groen/gele logo en uitstraling en heet vanaf nu Bato Makelaars. Voortaan herkent u Bato aan een nieuwe, frisse huisstijl die hen helpt de aangeboden woningen nóg beter te presenteren.

[image=111495]

“Ja, een compleet nieuwe huisstijl, maar wat gebleven is, is onze service en actieve dienstverlening. Wat dát betreft merken onze klanten de verandering niet”, meent Angelique de Haas. Precies 12,5 jaar lang was Bato bij de organisatie Garantiemakelaars aangesloten en herkenbaar aan het groen/gele logo. “Het feit dat we met een eigen identiteit sneller en beter kunnen inspelen op de lokale markt, is een belangrijke motivatie geweest om de landelijk opererende Garantiemakelaars los te laten. Als zelfstandig kantoor kunnen we onze opdrachtgevers en woningzoekenden, met het netwerk dat en de know-how die we in huis hebben, nu nog beter van dienst zijn.”

Huisstijl
Niet alleen een nieuwe naam dus, maar ook een nieuwe huisstijl, in frisgroen en donkerpaars. “Het groen staat symbool voor onze frisse kijk op de makelaardij en paars voor onze solide basis.” De borden, die bij de woningverkopers in de tuinen staan, hebben een geheel nieuw ontwerp gekregen. Woningzoekenden kunnen deze design borden niet over het hoofd zien. De brochures zien er nog mooier uit dan voorheen. Vanaf vandaag worden ze extern gedrukt en zijn ze ingebonden. Dit alles om een goede eerste indruk van een woning te geven. Ondanks de opkomst van internet merkt Angelique dat veel mensen toch graag een brochure doorbladeren en een eerste selectie maken op basis van foto’s. Wat ongewijzigd is gebleven, is dat opdrachtgevers 24 uur per dag via internet kunnen zien welke acties Bato Makelaars houdt ter bevordering van de verkoop, hoeveel woningzoekenden de woning op internet hebben bekeken, of deze kandidaten al zijn nagebeld. “Verder geven we tips mee hoe je je huis het beste kunt presenteren bij verkoop. Het inschakelen van een verkoopstyliste kan daar onderdeel van zijn. De huidige opdrachtgevers hebben als eerste gisteravond kennis kunnen maken met een vernieuwde Bato Makelaars, tijdens de kick-off. Een geslaagde en gezellige avond die door de aanwezigen als zeer positief en informatief werd ervaren.”
Bato Makelaars is in Oss te vinden aan de Kruisstraat 25, tel. (0412) 62 48 66, in Veghel aan de Meijereijstraat 6, tel. (0413) 36 32 85 en in Den Bosch aan de Maaspoortweg 3-5, tel. (073) 62 73 580. Zie ook www.batomakelaars.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant