Afbeelding

Hoogste punt appartementen in Mill bereikt

Wonen 152 keer gelezen
MILL | Wethouder Jos van den Boogaart van de gemeente Mill en Sint Hubert heeft afgelopen dinsdag het ‘hoogste punt’ gemarkeerd van een nieuwe appartementencomplex. Dit gebeurde door symbolisch een vlag te plaatsen op het bouwwerk aan de hoek Parallelweg en Houtwolstraat in Mill.

Op die locatie wordt in opdracht van Social Invest een appartementencomplex gebouwd door bouwbedrijf Peter Peters uit Schaijk. In april is er met de bouw gestart en naar verwachting zal deze in februari 2016 worden opgeleverd. Het gebouw bestaat uit 24 huurappartementen die allemaal in aanmerking komen voor huurtoeslag. Iedereen komt in aanmerking voor deze appartementen, mensen die interesse hebben, kunnen zich nu al aanmelden via de website http://www.liveyourloft.nl.

Social Invest
Social Invest verhuurt onder andere appartementen in Oss; begin dit jaar hebben zij 14 nieuwe huurappartementen opgeleverd aan de Haarviltstraat en begin volgend jaar wordt er gestart met nieuwe appartementen aan de Molenstraat in Oss. Social Invest heeft de intentie om in deze regio nog veel meer huurwoningen te bouwen.

[image=315893]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant