Woodstock Tribute Band komt 20 december naar Caffee Toffee.
Woodstock Tribute Band komt 20 december naar Caffee Toffee.

Woodstock Tribute Band komt 20 december naar Caffee Toffee

Kunst en cultuur 122 keer gelezen

OSS | De laatste band die z'n steentje komt bijdragen aan de feestelijkheden rond het 15-jarig bestaan van Caffee Toffee aan het Heschepad in het Osse centrum is alweer een oude bekende, de Woodstock Tribute band. Zondag 20 december gaat deze uit acht man bestaande band het kleine podium van Toffee bevolken.

Haal je kaftan uit de mottenballen, doe je lang vergeten kralenkettingen om en stop een bloem in je haar en beleef het Woodstockfestival opnieuw. De Woodstock Tribute Band brengt in Caffee Toffee in Oss een ode aan dat festival en dat doen ze op zo'n wijze dat het verschil met het 'origineel' nauwelijks te horen is.

Repertoire
In 1969 werd dit inmiddels legendarische festival gehouden op de boerderij van Max Yasgur in Bethel, New York. Nu, meer dan 40 jaar later, hebben een aantal regionale muzikanten zich bekwaamd in het repertoire dat daar ten gehore werd gebracht. Nummers van Country Joe MacDonald, Melanie, Ten Years After, Janis Joplin, Jefferson Airplane, The Who, Santana, Joe Cocker, uiteraard Jimi Hendrix en vele anderen.

Bandleden
De Woodstock Tribute Band bestaat uit Sabine en Jan als voornaamste vocalisten. Daarbij ondersteund door Christel en Jeanne, naast Sander op dums, Jack op keyboards, Maarten op gitaar en Maurice op bas.

Informatie
Het optreden in Caffee Toffee begint zondag om 18.00 uur en de entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant