(Foto: Peter Kuijpers)
(Foto: Peter Kuijpers)

Prinsonthulling bij CV De Narrekap

  •   keer gelezen   Carnaval

RAVENSTEIN | Carnavalsclub De Narrekap uit Ravenstein hield traditiegetrouw de Prinsonthulling jaarlijks een paar weken voor de start van het carnaval. Zij waren de laatste van alle carnavalsverenigingen in de regio. Besloten is dit jaar om de onthulling naar voren in het carnavalsseizoen te plaatsen, zodat mogelijk een nieuwe traditie gaat ontstaan, namelijk de eerste Prinsonthulling in de regio.

Eerder dit jaar werd de oude residentie Cafe D'n Dijk in Ravenstein, tot groot verdriet van veel verenigingen, compleet verwoest door een brand. Van alle foto's, oorkondes en herinneringen die De Narrekap in al die jaren had verzameld, bleef maar weinig over. Na meerdere tegenslagen afgelopen jaren hebben de oude en nieuwe leden en het bestuur de schouders er weer onder gezet. De uitbater van Vidi Reo bood de vereniging een nieuw onderkomen en dus kan carnaval weer gewoon doorgaan.

Onthulling
De Prinsonthulling vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 oktober om 22.11 uur in Vidi Reo in Ravenstein. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Prins Rene, adjudant Marco en page Kiara zullen eerder deze avond aftreden en plaats gaan maken voor een nieuwe prins.

Meer berichten