Kindermatinee in Berghem.
Kindermatinee in Berghem.

Kindermatinee op maandag keert terug in De Merx in Berghem

  •   keer gelezen   Carnaval

BERGHEM | Dit carnavalsjaar gaat het kindermatinee in Berghem haar naam weer eer aan doen. Zalencentrum de Merx gaat daarvoor een extra tent aanbouwen die verbonden is met de grote tent. In deze tent vindt op carnavalsmaandag 27 februari tussen 14.00 en 18.00 uur een compleet kinderprogramma plaats.

Uitbater Perry van Gaal: "Drie jaar geleden hebben wij ons carnavalsprogramma verplaatst vanuit onze zalen naar de grote tent achter onze locatie. Daar bieden we nu het grootste carnavalsprogramma uit de gehele regio. Vorig jaar waren alle avonden uitverkocht. Wat we zelf echter hebben geconstateerd is dat het op maandagmiddag toch lastig werd om een programma te bieden wat zowel voor mensen met kinderen als voor mensen zonder kinderen interessant is. We hebben daarom dit jaar besloten om de naam kindermatinee weer in ere te herstellen." De nieuwe tent wordt met een brede sluis verbonden aan de grote tent. "Mensen kunnen zo met een gerust hart hun kinderen daar laten spelen en kijken. De enige weg terug is door de sluis de grote tent in. In de nieuwe tent zal door een team van kinderanimatoren een leuk programma worden samengesteld wat zal bestaan uit deels animatie en deels optredens, waarbij de interactie met de kinderen centraal staat."

Schlagercarnaval
De Merx houdt een dag later voor het vierde jaar op rij Das Supertolle Schlagercarnaval. Naast de muzikale intermezzo's van DJ Rudi War Steiner komt Wir Sind Spitze naar Berghem. De band kan bestaande pophits ook spelen als Oostenrijkse polka.

Meer berichten