Logo kliknieuws.nl/oss
(Foto: SCVO)
(Foto: SCVO)

Carnavalsconcert in Groene Engel is een muzikale primeur voor Oss

  •   228 keer gelezen   Carnaval

OSS | Het Maaslands Senioren Orkest geeft vrijdag 1 maart een carnavalsconcert. In samenwerking met de Stichting CarnavalsViering Oss wordt er uitgepakt voor 50-plussers, maar andere muziekliefhebbers zijn ook welkom. Het concert vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in de Groene Engel.

Het carnavalsconcert is een muzikale middag vol verrassingen, met meezingers en met entertainment. De carnavalsgasten -zittend of staand met een drankje en hapje in de nabijheid- komen zeker aan hun trekken. Met speciale gastoptredens van entertainer Marco, een treurende dirigent Peter (omdat ze z'n pilske om hebben gestoten) en met zang van de Maaslandse Twee Pinten, Adriaan en Ine. "En wat denk je van het 40-koppig zeemansorkest. Dit alles gepresenteerd door Adriaan", aldus de organisatie.

'Gezellige middag'
Beide partijen hopen dat er veel bezoekers naar het carnavalsconcert komen kijken. "Samen maken we er een geweldig leuke, gezellige en ontspannen middag van. Wie weet gaan we dan volgend jaar op herhaling." Kaarten zijn te koop bij de Groene Engel in Oss en op de website www.groene-engel.nl.

Meer berichten