Logo kliknieuws.nl/oss

Ruimte voor nieuwe carnavalsclubs in bouwschuur Ravenstein

  •   117 keer gelezen   Carnaval

RAVENSTEIN | Het duurt nog even voordat carnaval 2020 van start gaat. Van 22 tot en met 25 februari is het weer groot feest. Stichting Bouwschuur heeft echter al carnavalsnieuws te melden.

"De bouwschuur zal zaterdag 26 oktober weer worden opgesteld voor de carnavalsclubs die graag een praalwagen willen gaan bouwen. Er is ook nog ruimte voor nieuwe clubs. Op 26 oktober of op een samen nader af te stemmen dag en tijdstip worden de sleutels van de bouwschuur overgedragen aan de diverse carnavalsverenigingen. De clubs krijgen dan ook een plaats in de schuur toegewezen", meldt de stichting in een persbericht. "Na korte uitleg over het gebruik van de schuren en gebruikersovereenkomst kunnen de clubs aan de slag. Om het gebruik van de schuren in goede banen te leiden is er een gebruikersovereenkomst opgesteld waarin afspraken zijn opgenomen waaraan de clubs zich zullen moeten houden."

Aanmelden
Geïnteresseerde clubs kunnen zich aanmelden via secretariaat@pomperstad.nl. Bel voor meer informatie naar Danny van Summeren, (06) 54 99 22 30 of naar Luuk Bruijsten, (06) 51 91 14 17.

Meer berichten