Stadsprins Arno II: 'Deze kans mag ik niet laten lopen' | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Stadsprins Arno en Adjudant Twan. (Foto: Hans van der Poel)
Stadsprins Arno en Adjudant Twan. (Foto: Hans van der Poel)

Stadsprins Arno II: 'Deze kans mag ik niet laten lopen'

  •   keer gelezen   Carnaval

OSS | De 56ste Stadsprins Arno II kijkt uit naar het komende carnaval. Afgelopen zaterdag werd hij geïnstalleerd samen met Adjudant Twan en Jeugdprins Vic I en Adjudant Daan. Samen regeren ze het 56ste Ossekoppenrijk met als motto 'Hosse in ut Oss!'.

Arno van den Elzen: "Toen SCVO-president Robert-Jan Steegman me vroeg of ik Stadsprins wilde worden, heb ik eerst tien seconden met mijn mond open gezeten. Ik was zo verrast dat ik werd gevraagd, ik had die vraag nooit verwacht. Ik heb het thuis met mijn vrouw en zonen overlegd en heb 'ja' gezegd. Zo'n kans mag ik niet laten lopen, al wordt het passen en meten in de agenda."

Felicitaties
De Prinsonthulling vond hij erg leuk. "Op social media gonsde mijn naam zaterdagmiddag al rond. Zaterdagavond werd er in de zaal van de Groene Engel ook meerdere keren mijn naam genoemd. Toen ik uiteindelijk gepresenteerd werd, was dat bijzonder. Ik heb tijdens de avond al ontzettend veel felicitaties gehad en een dag later tijdens de receptie opnieuw. Als dit weekend een ijkpunt is van wat er nog gaat komen, dan staat ons iets heel moois te wachten."

Lees meer in Weekblad Regio Oss.

Meer berichten