Carnaval in ‘t Bônneland: ‘Het Moist Versierde Huis Verkiezing’

  •   keer gelezen   Carnaval

HERPEN | Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is dit jaar helaas geen uitbundige carnaval mogelijk: geen optocht, geen polonaise. Toch zou het heel raar zijn om het carnavalsweekend zómaar voorbij te laten gaan. Stichting Carnaval Herpen en Coöperatie Land van Herpen hebben spontaan de handen ineengeslagen en zijn samengekomen tot ‘Het Moist Versierde Huis Verkiezing’ 

Dus versier je huis zo carnavalesk mogelijk voor het weekend van 13 en14 februari. “Zo pimpen we carnaval 2021 op en krijgen we toch nog een beetje dat carnavalsgevoel met z’n allen. Iedereen die aan de wandel gaat door ons mooie Bônneland kan de huizen bewonderen en een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op carnavalszondag 14 februari zullen ook Prins Carnaval en de Burgemèster van Herpen een ronde maken en hun stem uitbrengen. Omroep Walraven zal de heren vergezellen en zo kan iedereen dit carnavalsspektakel later vanuit de stoel bekijken”, aldus de initiatiefnemers. 

Informatie
Hoe kun je stemmen? Hou de nieuwsbrief van de Coöperatie Land van Herpen in de gaten. Deze wordt een week eerder huis aan huis verspreid, met daarin een stembiljet. Lever het ingevulde stembiljet vervolgens in bij de speciaal daarvoor bestemde bus bij het ‘t Slotje. De winnaar zal op dinsdag 16 februari via Facebook en de mail/bekend worden gemaakt. En er hangt een prijsje aan.

Meer berichten