Prinsenreceptie Krullendonk; ook uitreiking Gouwe Kreuge

  •   keer gelezen   Carnaval

HEESCH | De Prinsenreceptie in Krullendonk wordt zondag 13 december gehouden. Vanaf 13.00 uur zijn bewoners van Heesch en omstreken, vrienden, kennissen en belangstellenden welkom in De Pas om Stan Jaspers, Peter van Uden, Storm van Kaathoven en Ties van de Wijgert te feliciteren met hun uitverkiezing tot respectievelijk Prins Porcus XLV en Adjudant en Jeugdprins Porcellus XXXIX en Adjudant voor het carnavalsseizoen 2015-2016. Tevens wordt de Gouwe Kreuge winnaar van 2016 bekendgemaakt.

Ook dit jaar is Hofkapel de Dors(t)vlegels aanwezig om het geheel muzikaal te ondersteunen, maar ook andere kapellen uit Heesch en uit de omliggende dorpen luisteren de receptie muzikaal op. Er zijn ook diverse Prinsen en Adjudanten uit buurgemeenten aanwezig.

Gouwe Kreuge
Tijdens deze middag wordt ook de winnaar van de Gouwe Kreuge 2016 bekendgemaakt. Deze jaarlijkse onderscheiding van Stichting Carnavalsviering Heesch gaat naar een bedrijf of instelling die zich regionaal of lokaal verdienstelijk heeft gemaakt. Meer informatie op www.krullendonk.nl of like de Facebook-pagina van Stichting Carnavalsviering Heesch.

Meer berichten