Afbeelding

Zomerpret in Osse centrum

Centrum 881 keer gelezen

OSS | In de zomervakantie bruist het centrum van Oss. In de binnenstad vinden vanaf zaterdag 7 juli tot zaterdag 29 september tal van activiteiten plaats op de woensdag en zaterdag. "Net zoals vorig jaar gaan we er een gezellige boel van maken", vertelt Bianca Hoegeé van centrummanagement Oss.

Springkussens, legoblokken en zwembadjes. In de zomervakantie wordt het centrum van Oss op de woensdagen omgetoverd tot een klein vakantieparadijs voor kinderen.

Ideale combinatie
Al snel mocht Bianca Hoegeé vorig jaar op de woensdagen vaste bezoekers ontvangen. Een leuk aanzicht vertelt ze. "Toevallig kwam elke woensdag een groep van de buitenschoolse opvang naar de stad met de kinderen. Dat was mooi om te zien. De activiteiten in het centrum zijn een ideale combinatie voor hen. Kinderen kunnen zich uitleven op de springkussens en naderhand een ijsje eten op het terras." Het programma op de woensdagen wordt afgestemd op het weer van die dag. "Mocht het warm worden dan kan ik zwembadjes opzetten voor de kinderen", zegt Bianca. Op de zaterdagen zullen onder meer marskramers en steltenlopers door het stadshart trekken.

Gezamenlijke activiteit
Graag doet Bianca een oproep aan sportclubs, scoutingverenigingen en andere groepen om de krachten te bundelen voor een gezamenlijke activiteit. "We kunnen in samenwerking met de groepen of clubs mooie activiteiten organiseren. Van clubdagen tot talentenmiddag, we kunnen echt van alles faciliteren. Geïnteresseerden kunnen zich daarvoor melden via bianca@centrummanagementoss.nl."

Vanaf zaterdag 7 juli tot zaterdag 29 september zullen de activiteiten op de zaterdag van 13.00 tot 17.00 en op woensdag van 12.00 tot 17.00 plaatsvinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant