Logo kliknieuws.nl/oss

Bloggers Bij ons om de Hoek

  •   keer gelezen   Centrum

OSS | Nu de meeste Nederlanders hun vrije tijd in eigen land doorbrengen, brengen 11 bloggers onze regio op bijzondere wijze in beeld. Vanuit de campagne Bij ons om de Hoek gaan zij op zoek naar het vakantiegevoel in eigen regio. Zij trekken door Oss en omgeving om met eigen ogen te ontdekken wat er wél allemaal te beleven valt. Op verrassende wijze nemen zij je mee naar bekende en onbekende plekjes in de omgeving. 

Uit ruim 50 aanmeldingen werden 11 bloggers geselecteerd, in de leeftijd van 11 tot 65 jaar, elk met een eigen kijk op de wereld. En dat brengt veel onverwachte en inspirerende reisverslagen. Bij ons om de Hoek speelt in op de verwachting dat mensen deze zomer vooral dichtbij huis recreëren. De 11 bloggers maken korte verhalen en filmpjes. Daarin brengen ze de onontdekte, maar ook de bekende plekjes dichtbij huis op een creatieve manier in beeld. Want ook over dingen die we al kennen uit onze achtertuin, valt veel nieuws te vertellen.

Je Treft 't in Oss
Voor veel ondernemers waren de afgelopen maanden geen tijd van stilzitten maar van ontwikkelen. Ze maakten plannen voor de anderhalve meter economie. Je Treft ’t in Oss bedacht een campagne om de vrijetijdssector te ondersteunen. Dit is een samenwerking tussen organisaties die actief zijn in de vrijetijdssector en de gemeente Oss.

Informatie
Volg hun ontdekkingen via de site, Facebook of Instagram, want je hoeft niet per se ver weg om nieuwe pareltjes te ontdekken, avonturen te beleven of om heerlijke dagjes uit te plannen.

Meer berichten